Awesome tips to add more punch to your hibiscus drinks

Want to upgrade your hibiscus drink so that it could adapt in any events such as house party with friends or a chill hangout. Indeed, hibiscus juice could be added to any of your drinks whether it’s for a funny mocktail or use as a base for your cocktail.
Let us show you awesome tips to add more punch to your drink.
Hibiscus Ginger Punch

Craving for a festive punch? Try to mix hibiscus and ginger base with ginger ale and then sparkling mineral water. We recommend using Perrier for the sparkling water.
Ingredients:
- 4 ½ cups of water
- 1 cup of hibiscus juice (if you have one) or you could always use dried hibiscus (blossoms)
- 1 (2-inch) piece of ginger, thinly sliced
- 1 cup of sugar (optional)
- 4 cups chilled ginger ale
- 2 bottles chilled sparkling mineral water
Preparation:
Step 1: Combine water, hibiscus blossoms, and ginger in a pot. Bring to a boil, then lower heat and simmer for 20 minutes. Turn off heat and stir in sugar. Let cool, strain, and chill. (If you like, save some of the plumped-up hibiscus blossoms for garnish.)
Alternative: if you have hibiscus juice, you can put it at the end
Step 2: To make punch, stir hibiscus juice with ginger ale and mineral water.
Pomegranate Mojito Mocktail with hibiscus juice
This drink is:
- Healthy: hibiscus drink and pomegranate juice which are high of antioxidants and Vitamin C and aids in digestion.
- Easy and fast to make it at your place
- Festive: A drink you can have on any occasions such as Christmas holiday or even with a group of friends
Ingredients:
- 60 ml pomegranate juice
- 20 ml hibiscus juice
- Half lime cut in wedges
- 6-8 mints leaves
- 250 ml sparkling water
Preparation:
Step 1: Place pomegranate juice, hibiscus juice and lime wedges in a tall glass then muddle gently until all the juice has been pressed out of the lime
Step 2: Clap mint leaves with your hand to release the scent and add to the glass then give the mint a gentle press a couple of time with the muddle
Step 3: Add plenty of ice (if you want it cool) and top with sparkling soda of your choice
Step 4 : Garnish with pomegranate seeds, mint and lime
Try to make it and share your thought with us. Those drinks can be for any seasons whether it's fall, winter, spring or summer, you can always have a good time by drinking it
~~~~~~FRENCH~~~~~~~~~
Souhaitez-vous rapporter des changements pour votre boisson d’hibiscus afin qu’elle puisse être bu à toutes occasions tels que des fêtes entre amis ? Voici quelques recette pour ajouter un goût exceptionnel dans vos cocktail alcoolisé ou non. De plus, le jus d'hibiscus peut être utilisé comme base pour votre cocktail.
Laissez-nous vous présenter des recettes impressionnantes pour ajouter plus de punch à votre boisson.
Hibiscus Ginger Punch
Envie de punch festif ? Essayez de mélanger l’hibiscus et la base de gingembre avec du ginger ale et de l’eau minérale pétillante. Nous vous recommandons d’utiliser Perrier pour l’eau gazeuse.
Ingrédients :
- 4 ½ tasses d’eau
- 1 tasse de jus d’hibiscus (si vous en avez un) ou vous pouvez toujours utiliser des hibiscus séchés (fleurs)
- 1 morceau de gingembre (2 po) émincé
- 1 tasse de sucre (facultatif)
- 4 tasses de ginger ale
- 2 bouteilles d’eau minérale gazeuse
Préparation :
Étape 1 : Combiner l’eau, les fleurs d’hibiscus et le gingembre dans une casserole. Porter à ébullition, puis baisser le feu et laisser mijoter pendant 20 minutes. Éteindre le feu et incorporer le sucre. Laisser le refroidir. (Si vous le souhaitez, gardez une partie des fleurs d’hibiscus repulpées pour décorer.)
Alternative : si vous avez du jus d’hibiscus, vous pouvez le mettre à la fin
Étape 2 : Pour faire du punch, mélanger le jus d’hibiscus avec du ginger ale et de l’eau minérale.
Pomegranate Mojito Mocktail with hibiscus juice
Cette boisson est :
- Bonne pour la santé : les boissons d’hibiscus et le jus de grenade sont riches en antioxydants et en vitamine C et aides à la digestion.
- Facile et rapide à faire chez vous
- Festif : Un verre que vous pouvez prendre à n’importe quelle occasion comme pendant les vacances de Noël ou même avec un groupe d’amis
Ingrédients
- 60 ml de jus de grenade
- 20 ml de jus d’hibiscus
- Demi-lime coupée en quartiers
- 6-8 feuilles de menthe
- 250 ml d’eau gazeuse
Préparation :
Étape 1 : Placez le jus de grenade, le jus d’hibiscus et un quart du citron dans un grand verre, puis mélangez jusqu’à ce que tout le jus soit pressé hors du citron
Étape 2 : Frapper les feuilles de menthe avec vos main pour libérer le parfum. Ensuite, l'ajouter au verre puis écraser la menthe délicatement.
Étape 3 : Ajoutez des glaçon (si vous voulez qu’il refroidisse) enchainé par une boisson gazéifiée de votre choix
Étape 4 : Enfin, garnissez avec des graines de grenade, de menthe et du citron pour un aspect plus esthétique
Essayez de reproduire ces recettes et partagez vos opinions avec nous. Ces boissons peuvent être pour toutes les saisons, que ce soit l’automne, l’hiver, le printemps ou l’été, vous pouvez toujours avoir un bon moment en buvant.