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Hibiscus tea Mimosa

Hibiscus tea Mimosa

If you are looking for a change up from a typical mimosa, you’ll absolutely fall in love with the hibiscus tea mimosa. Its simplicity makes them great for entertaining.
Hibiscus tea mimosa it’s perfect for any celebrations either on spring or summer. This pretty cocktail only uses 2 ingredients to make it! Isn’t that easy?
Before beginning, let’s talk a little bit about mimosa and hibiscus tea.

 

What is Mimosa?

Classic Mimosa Recipe - Love and Lemons

Basically, a mimosa is a cocktail that contain a mix of orange juice and Champagne or sparkling white wine. It’s usually served in a champagne flute. Therefore, you can add extras or go with another juice altogether.

 How does Mimosa taste like?

 The classic mimosa that is equal parts orange juice and champagne or sparkling white wine will only taste as good as the quality of those ingredients. If you are looking to use a sparkling wine, make sure it’s labeled “brut” since the orange juice is already bringing plenty of sugar to the glass. We recommend using fresh orange juice for a better flavor, and it should be pulp-free.

 What is hibiscus tea?

10 Best Hibiscus Cocktail Recipes | Yummly
Hibiscus tea is a fragrant tea made from the dried calyxes of the tropical Hibiscus sabdariffa flowers. Hibiscus tea is also known as Sorrel tea or “sour tea”. It has a fruity, refreshing flavor. You could have the drink either hot or ices. Many people drink it because of its potential health benefits.

 

How to make hibiscus tea mimosa 

How to Make Bissap (a.k.a. Jamaica) - Demand Africa

As I said earlier, nothing could be easier than just making this drink. All you need is 2 ingredients: hibiscus tea (or flower) and champagne or sparkling white wine.You will want to start preparing the tea first. Therefore, make sure to add the champagne or sparkling wine in the flute first to help preserve some bubbles. And after just add your tea. The bubbles will also help to mix this drink which can avoid stirring

 

~~~~French~~~~~

Si vous désirez essayer une nouvelle sorte de Mimosa que l'original, vous allez absolument tomber amoureux avec le thé d’hibiscus mimosa. Son simplicité est ce qui le rend parfait pour divertir.
Le thé d'hibiscus mimosa est parfait pour toutes les célébrations de printemps ou d'été. Ce merveilleux cocktail n'utilise seulement que 2 ingrédients pour le faire! N’est-ce pas facile ?
Mais avant de commencer, parlons un peu du mimosa et du thé d’hibiscus.

Qu'est-ce que du Mimosa ?Classic Mimosa Recipe - Love and Lemons

En général, un mimosa est un cocktail qui contient un mélange de jus d’orange et de champagne ou de vin blanc mousseux. Il est généralement servi dans une flûte de champagne. Par conséquent, vous pouvez ajouter des extras ou utiliser divers jus comme vous le souhaitez.À

À quoi ressemble son goût de Mimosa ?

Le mimosa classique, constitué principalement de jus d’orange et du champagne ou vin blanc pétillant n'aura pas d'autres goûts que les ingrédients dont il dispose.Si vous cherchez à utiliser un vin mousseux, assurez-vous qu’il est étiqueté « brut », car le jus d’orange contient déjà beaucoup de sucre. Nous recommandons d’utiliser du jus d’orange frais pour une meilleure saveur, et il devrait être sans pulpe.

Qu'est-ce que le thé d'hibiscus

10 Best Hibiscus Cocktail Recipes | Yummly

Le thé Hibiscus est un thé parfumé préparer à partir des fleurs d'hibiscus. Le thé d'hibiscus est aussi connu sous le nom de thé à l’oseille ou « thé aigre ». Il a une saveur fruitée et rafraîchissante. Vous pouvez le boire chaud ou frais. Beaucoup de gens le boivent en raison de ses avantages potentiels pour la santé.

Comment préparer le thé d'hibiscus mimosa 

How to Make Bissap (a.k.a. Jamaica) - Demand Africa


Comme énoncé précédemment, rien ne pourrait être plus facile que de préparer cette boisson. Tout ce dont vous aurez besoin seront  2 ingrédients : le thé d’hibiscus (ou la fleur d'hibiscus) et du champagne ou vin blanc mousseux.Vous  commencez à préparer le thé en premier. Par conséquent, assurez-vous d’ajouter le champagne ou le vin mousseux dans la flûte d’abord pour aider à préserver quelques bulles. Et ajouter votre thé juste après. Les bulles aideront également à mélanger cette boisson. Cela peut nous éviter de la remuer.




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